Alege frumusetea indiferent de varsta

Interventiile estetice au devenit din ce in ce mai cautate de femeile si barbatii din intreaga lume, asta o arata si statisticile privind modul in care se preocupa societatea actuala de felul in care arata.

Inaintarea in varsta nu mai este un pretext pentru a te simti prost. Industria farmaceutica pune la dispozitie mai multe produse care readuce frumusetea acolo unde timpul si-a lasat amprenta. Cel mai nou produs folosit de medicii esteticieni din Romania este Aliaxin. Un acid hialuronic care ajuta la rejuvenarea faciala si reumple natural pielea imbatranita, reda plinatate si simetrie fetei.

“Aliaxin este produsul cu cea mai buna integrare in tesut si cu efect natural imediat, comparativ cu alte produse similare de pe piata. Fiecare formula a fost dezvoltata astfel incat sa fie adaptata straturilor pielii si sa garanteze un efect de durata. Cea mai buna caracteristica a produsului este coezivitatea, aspect ce inseamna o mai buna capacitate de adaptare la expresiile naturale ale fetei. Un tratament la 360 grade numit si Full Face Treatment este posibil folosind 2 dintre cele 4 formule de Aliaxin EV si SR.”, spune Anamaria Frujina, Country Manager Proderma Romania.

Aliaxin are un efect de lifting natural, combinat cu o actiune biologica, ce stimuleaza regenerarea structurilor de colagen la nivelul pielii. Rezultatul lui depinde si de gradul de corectie necesara, varsta si stilul de viata al pacientului, precum si plasarea corecta a produsului de catre doctorul estetician. Potrivit producatorul IBSA, Aliaxin este de lunga durata si are o eficienta de la 6 la 12 luni. Pentru un rezultat cu efect este nevoie de unu pana la doua tratamente injectabile pe an.

Despre cele 4 tipuri de acid hialuronic

acid hialuronic, fillerAliaxin SR (Shape & Restore) actioneaza ca un tratament natural si omogen. Presupune un nivel ridicat de fluiditate si eficienta, care asigura raspandirea optima a substantelor in tesutul dermal. In compozitia acestuia exista 10% acid hialuronic, un element important in actiunea de bioreconstuctie a pielii. Este demonstrat clinic ca ajuta la producerea colagenului dupa doar 72 de ore de la administrare. Produsul se adreseaza fetei si gatului, cu prioritate zonelor mai sensibile, precum tample si ochi.

Aliaxin FL (Fine lines & Lips) a fost special creat pentru a actiona asupra volumului buzelor, cu scopul redefinirii conturului si indepartare a ridurilor fine din jurul gurii. Gelul din structura sa garanteaza o intindere optima si eficienta, care nu afecteaza arhitectura echilibrata a fetei, precum si o cantitate ideala de viscozitate pentru asigurarea unui aspect ferm si natural.


Aliaxin GP (Global Performance)
reprezinta un produs unic atat datorita efectulului de lunga durata pe care-l ofera (pana la 9 luni dupacid hialuronic, fillera prima injectare), dar si datorita efectului de lifting a ridurilor. Cu un gel ce benefeciaza de o optima viscozitate si maleabilitate, este folosit in tratamentele intradermale pentru a asigura indepartarea imperfectiunilor fetei, in principal actionand in zonele nazogeniene, dar si ochi si buze.

Aliaxin EV (Essential Volume), datorita capacitatii de lifting si a proprietatilor reologice, este ideal pentru implanturile subcutanate. Rolul sau este acela de a oferi volumul dorit si simetria naturala a fetei fara a afecta caracteristicile morfologice ale pacientului. Actionand asupra conturului fetei, al buzelor si al cearcanelor, asigura un aspect mai tanar, odihnit si sanatos.

Efectele tratamentelor cu Aliaxin depind foarte mult de conditia si tipul de piele, precum si de natura imperfectiunilor. Aliaxin este distribuit medicilor din Romania de compania PRODERMA, detalii despre produs poti fi gasite pe site-ul: www.proderma-eu.com.

Despre Proderma

PRODERMA este o companie bulgara, infiintata in 2002. Compania s-a format ca raspuns la cererea cat mai mare de pe piata produselor de ingrijire a pielii, produselor cosmetice si profesionale folosite de medicii esteticieni sau dermatologi. Pana in prezent, PRODERMA are birouri in Bucuresti, Dubai, Sofia si Varna si clinici in Romania si Bulgaria. Produsele companiei au ca scop prevenirea, tratarea, protectia si intinerirea pielii.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s