Evenimente

CONFERINTE DE PRESA

Conferinta de presa transmite mesaje cheie catre mass media si asigura vizibilitatea necesara promovarii activitatii companiei dvs.

CUM REUSIM? Printr-o relatie stransa cu jurnalistii, printr-o coordonare eficienta a evenimentului si o buna cunoasterea a presei generaliste si de specialiate din Romania.

LANSARE DE PRODUS

Pentru fiecare business in dezvoltare, lansarea unor noi servicii sau a unor produse poate insemna cel mai bun mod de a aduce un plus de imagine si un contact direct cu potentialii clienti

Aria noastra de EXPERTIZA include organizarea de evenimente pentru promovarea de servicii sau produse. Punem la punct toate detaliile necesare pentru a avea un maximum de vizibilitate si pentru a atrage publicul tinta.

CORPORATE BUSINESS COCKTAILS

Un business cocktail trebuie sa fie locul unde puteti incepe noi colaborari cu potentiali clienti sau continuarea relatiilor cu cei care va sunt deja parteneri.

DETINEM cea mai buna reteta pentru evenimente formale sau informale, care sa aduca un rezultat pozitiv dezvoltarii unei afaceri.

TEAM BUILDINGS

Angajatii companiei dvs. sunt cei care au nevoie de atentie pentru ca ei sunt cei care ajuta direct la dezvoltarea unui business. Un team building este cel mai potrivit mod prin care acestia se pot relaxa, se simt apreciati si pot crea legaturi mai puternice in interiorul echipei.

ORGANIZAM team building-uri cu tematica, evenimente specifice, care sa maximizeze confortul angajatilor intr-o companie.

Picture2