Infinit PR & EVENTS alaturi de Dr. Ion Zegrea in seria de evenimente #Vreausafiuinformata

Echipa Infinit PR & EVENTS a dedicat seara de 18 octombrie informarii corecte, mai exact femeilor din Romania ce vor sa stie mai multe despre chirurgia estetica si tratamentele minim invazive. Acesta a fost primul eveniment din seria „#Vreau sa fiu informata”, sustinut de Dr. Ion Zegrea, ce a afirmat ca isi doreste pacienti responsabili si fericiti, care stiu sa puna intrebari, sa caute raspunsuri si sa ia decizii sigure si bine gandite.

Impreuna cu Dr. Ion Zegrea, medic primar chirurgie estetica, plastica si microchirurgie reconstructiva in cadrul Clinicii Elysium, am intampinat peste 30 de femei din domenii diferite de activitate: presa, beauty, blogging, banking, fashion, etc.

Ne-am asigurat ca atmosfera este una relaxata pentru ca invitatii sa petreaca o seara placuta, iar acest lucru a incurajat conversatii deschise, numeroase intrebari si raspunsuri, iar la sfarsit, chiar discutii individuale cu Dr. Ion Zegrea.

Prima editie a inceput cu demontarea miturilor nascute de-a lungul timpului pe marginea diverselor interventii de natura estetica, cu care medicii esteticieni se confrunta destul de des, din cauza informatiilor gresite din mediul online si nu numai. Au urmat apoi discutii despre evolutia chirurgiei estetice in Romania in ultimii ani, despre canalele acreditate de informare in domeniul chirurgiei estetice, cum gasim informatiile si medicul estetician potrivit, care sunt intrebarile esentiale la care ar trebui sa avem un raspuns inainte de a intra in sala de operatie si ce informatii sunt relevante pentru desfasurarea optima a recupararii dupa interventie.

Urmatoarele evenimente #Vreau sa fiu informata isi propun sa mearga si mai departe cu informarea corecta si sa abordeze teme de interes precum: rejuvenarea facial, marirea sanilor cu implanturi de silicon, abdominoplastia, liposuctia sau liftingul facial.

Pentru ca sustinerea clientilor nostri a fost mereu o prioritate, printre evenimentele la care echipa Infinit PR & Events l-a sustinut pe Dr. Ion Zegrea se enumera si congresul anual, European Plastic Surgery Research Council (EPSRC) din luna mai la Bruxelles, o organizatie profesionala importanta a medicilor specializati in chirurgie plastica si reconstructiva din Europa si America. Aceasta experienta a fost pentru noi un exercitiu, pentru ca in vara anului urmator sa organizam impreuna prima editie in Bucuresti.

Multumim colaboratorilor Infinit PR & EVENTS pentru sprijinul acordat:  Vanilla RoadsBrasserie Cotroceni, Signature A, Careless Beauty by Elena Oancea si Replica Vedetelor.

Pentru mai multe poze, vizitati pagina de Facebook Infinit PR & EVENTS.

Advertisement

2 Comments Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s