PRODERMA este noul client al agentiei Infinit PR & EVENTS

Compania de consultanta profesionala in domeniul comunicarii si a imaginii publice Infinit PR & EVENTS are un nou client incepand cu luna iunie a acestui an. Este vorba despre PRODERMA, furnizor de produse dedicate medicinei estetice si anti ageing, tratamente pentru fata si corp, dermatocosmetice profesionale si pentru acasa.

Oana Mincu, Managing Partner Infinit PR & EVENTS”Colaboararea noastra cu PRODERMA vine ca o continuare a extinderii portofoliului Infinit PR & EVENTS in domeniul medicinei estetice. De mai bine de trei ani lucram cu medici esteticieni de renume si cu companii de produse medicale dedicate acestui domeniu. PRODERMA este o companie cu o experienta de 14 ani in industria cosmeticelor iar Infinit PR & EVENTS va asigura comunicarea pentru patru tipuri de produse: Aliaxian, Viscoderm, Profhilo si Silhouette Soft. Vorbim de comunicare si evenimente pentru un public specializat de medici esteticieni, dermatologi, stomatologi, manageri de clinici si saloane SPA, dar si pentru publicul general interesat de estetica si infrumusetare”, a declarat Oana Mincu, Managing Partner Infinit PR & EVENTS.

”Am ales serviciile de comunicare si evenimente propuse de Infinit PR & EVENTS datorita experientei in acest domeniu. Ne dorim prin aceasta colaborare sa facem cunoscute produsele PRODERMA si medicilor specialisti din Romania, sa fie informati ca pot beneficia de produse de inalta calitate si in cabinetele lor”, spune Anamaria Frujina, Country Manager Proderma Romania.

PRODERMA este o companie de origine bulgara cu birouri in Bucuresti, Dubai, Sofia si Varna si clinici in Romania si Bulgaria. Produsele companiei au ca scop prevenirea, tratarea, protectia, intinerirea si confortul pielii. Compania s-a format ca raspuns la cererea tot mai mare de pe piata produselor de ingrijire a pielii, produselor cosmetice si profesionale folosite de medici esteticieni sau dermatologi.

Infinit PR & EVENTS este o companie de consultata PR si organizare de evenimente, infiintata in 2013, in Bucuresti. In portofoliul agentiei se regasesc companiile de avocatura Wolf Theiss si Noerr, medicii esteticieni Silvia Stanculescu si Ion Zegrea, iRobot, etc.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s