Infinit PR & EVENTS a organizat lansarea iRobot in Romania

Echipa Infinit PR & EVENTS a organizat, joi, 14 aprilie, evenimentul de lansare a unui nou aspirator robot de la iRobot, Roomba 980, ce a avut loc la Connect Hub.

Cu sala pregatita si aspiratoarele robot pe pozitii, echipa a intampinat cu entuziasm cei 50 de invitatii, printre care s-au numarat jurnalisti, bloggeri din domeniul IT, home & deco, lifestyle si colaboratori ai iRobot.

Moderatorul serii a fost Ionut Munteanu, Manager Web Digital, iar din partea Certus Mercadus, compania ce distribuie in Romania iRobot au vorbit Iulia Saia, Specialist Marketing la Certus Mercatus Romania si Sandu Tone, Country Manager. Acestia ne-au introdus in lumea iRobot, iar apoi a venit randul invitatilor sa faca cunostinta cu aspiratorul momentului. Rand pe rand, robotii au inceput sa aspire incaperea, plimbandu-se cu precizie printre mese si oameni, castigandu-ne cu usurinta simpatia.

Cu navigare vizuala inteligenta, control prin aplicatie si conectivitate Wi-Fi®, noul Roomba 980 te ajuta sa ai o casa si mai curata la un click distanta, fara sa fie nevoie de interventia directa a proprietarilor.

Aspiratorul robot Roomba 980 a fost lansat de Compania americana iRobot, prin distribuitorul local Certus Mercatus Romania si e disponibil in magazinul online www.irobot.ro, precum si in magazinele partenere.

Infinit PR & EVENTS s-a ocupat de amenajarea salii, trimiterea invitatiilor si propunerea designului, pregatirea cadourilor, colaborarea cu agentia de catering, precum si redactarea materialelor de specialitate, detalii ce au facut ca evenimentul sa fie un adevarat succes.

Multumim colaboratorilor Infinit PR & EVENTS pentru sprijinul acordat: EnRoseVanilla Roads, SanaGoût si Connect Hub.

Pentru mai multe poze, vizitati pagina de Facebook Infinit PR & EVENTS.

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s