Infinit PR & EVENTS a organizat Festivlul Diversitatii

Infinit PR & EVENTS a organizat in weekendul 9-10 aprilie 2016 Festivalul Diversitatii pentru CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate.

Timp de doua zile am sarbatorit impreuna toti copiii cu varsta cuprisa intre 3 si 7 ani, frumusetea diversitatii acestora, povestile lor de viata, istoriile familiilor lor, calitatile si nevoile lor diferite, identitatile diverse pe care le poarta cu ei.

Festivalul diversitatii

Locul propus de noi a fost Liceul Teoretic National, o institutie privata de invatamant dotata la cele mai inalte standarde si adaptata micutilor prescolari. Aproape 200 de vizitatori s-au bucurat de actiunile permanente si de atelierele dedicate micutilor si parintilor lor.

Ne-am provocat si ne-am pus la incercare creativitatea pentru a decora spatiul generos pe care l-am avut, ne-am bucurat de energia celor mici si de entuziasmul parintilor lor. Multumiri voluntarilor si echipei CPE care ne-au lasat ca amintire zambetele si pozitivitatea lor. Pentru materialele necesare evenimentului am lucrat cu cei de la Studio Colors si Custom Art, carora le multumim pentru promptitudine si professionalism.

In cadrul festivalului au participat si o serie de expozanti din cadrul unor organizatii neguvernamentale care au afaceri de economie sociala: Brutaria MamaPan Paine cu maiaCaravanaMesteshukarilorAmurtel RomaniaAsociatia AcsisAtelierul de Panza si Fundatia Inima de Copil.

Activitatea a fost realizata in cadrul proiectului Avem fiecare o poveste, proiect finantat prin granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania.

Totodata, am realizat si promovarea evenimentului in publicatiile generaliste, de specialitate si pe bloguri. Infinit PR & EVENTS a realizat o comunicare media cu peste 35 de aparitii on-line, comunicare social media pe pagina proiectului si pe pagina evenimentului, parteneriate cu bloguri dedicate parintilor.

Pentru a vedea pozele evenimentului, va invitam pe pagina noastra de Facebook.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s