Experienta nostra la European Plastic Surgery Research Council 2017

In luna august, Infinit PR & Events a organizat cea de-a 9-a editie European Plastic Surgery Research Council, eveniment dedicat comunitatilor de cercetare a operatiilor estetice si reconstructive din Europa.

Provocarea EPRSC a inceput anul trecut, cand o parte a echipei l-a insotit pe dr. Ion Zegrea (Clinica Elysium), cu care colaboram de doi ani, la editia de la Bruxelles. Calatoria a fost o sursa de inspiratie pentru cea de-a 9-a editie, care urma sa fie organizata in 2017 in Bucuresti.

WhatsApp-Image-20160526
https://www.facebook.com/infinitpr/ Bruxelles 2016, EPSRC 8th edition

Evenimentul de anul acesta a debutat cu o petrecere de intampinare a invitatilor. Pentru a respecta conceptul de “experienta pe barca” (in fiecare an excepand 2016, evenimentul are loc in Hamburg pe vasul San Diego), sa organizam o petrecere cu decor navy, pe acoperisul Clinicii Elysium.  Nu au lipsit aranjamentele specifice unei aventuri pe mare: catargul, alaturi de care am inaltat steagul EPSRC, navodul, scoicile ce au impanzit incaperea, farul inmanat capitanului, meniul si bauturile fiind de asemenea fidele temei.

Au urmat 4 zile de conferinte intr-o atmosfera unica, relaxanta si informala, dedicate socializarii si dezvoltarii profesionale, cu cercetatori din 17 tari.

A fost o deosebita placere si oportunitate pentru echipa Infinit PR & Events de a sustine un asemenea eveniment cu traditie si mai ales, prima editie a acestuia in Romania.

Mai multe poze puteti regasi pe pagina noastra de Facebook https://www.facebook.com/infinitpr/

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s