Wolf Theiss asista Revetas in achizitonarea proiectului Marina in Romania

Firma de avocatura Wolf Theiss a asistat Revetas Capital Advisors LLP (“Revetas”), un fond de private equity de investitii imobiliare concentrat pe piata din Europa Centrala si de Est, la achizitionarea Landmark Marina, un complex de birouri GLA premium de 23.500 mp. situat in cartierul central de afaceri din Bucuresti.

Tranzactia a fost incheiata la sfarsitul lunii octombrie 2018 la Bucuresti, iar Revetas a achizitionat cu succes partile sociale ale companiei care detine complexul de birouri alcatuit din 3 cladiri.        

Wolf Theiss a asistat Revetas in toate etapele procesului de achizitie, de la negocierea si semnarea contractului de vanzare-cumparare si a documentatiei tranzactionale auxiliare in legatura cu transferul partilor sociale, efectuarea investigatiei de due diligence juridic, asistenta in refinantarea creditelor existente, pana la pregatirea formalitatilor necesare de transfer si, in cele din urma, la achizitionarea cu succes a Landmark.

“Suntem incantati ca am reusit sa asistam Revetas in aceasta noua achizitie tranzactie in Romania, ca urmare a colaborarii noastre reusite de anul trecut cu Revetas. Suntem onorati ca Revetas a ales din nou Wolf Theiss pentru aceasta expansiune in piata din Romania. A fost o noua tranzactie intensa si plina de satisfactii. Pentru noi achizitia Landmark de catre Revetas are o importanta deosebita”, a declarat Partenerul Ileana Glodeanu, Coordonatorul echipei Corporate/ M&A a biroului din Bucuresti.

Revetas este incantat de achizitionarea Project Marina ca fiind o aditie de inalta calitate pentru portofoliul nostru. A fost o placere sa lucram cu Wolf Theiss in aceasta tranzactie si asteptam cu nerabdare sa continuam sa cream valoare pentru chiriasii si investitorii nostri din Romania, una dintre economiile cu cea mai rapida crestere in Europa Centrala si de Est”, afirma Kiril Klaturov, Consilier General si Partener al Revetas.

Echipa de avocati Wolf Theiss care a lucrat la aceasta tranzactie in numele cumparatorului a fost coordonata de catre Partenerii Ileana Glodeanu (Corporate/ M&A) si Claudia Chiper (Banci & Finante) la care s-au adaugat Counsel Flaviu Nanu (Real Estate) precum si avocatii colaboratori George Ghitu, Alexandru Asaftei, Costin Salaru si Sebastian Botic.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s