Noerr sprijina Messer la preluarea Buse Gaz

Grupul german Messer, activ la nivel mondial in productia si distributia gazelor naturale, industriale si medicale, a preluat recent compania Buse Gaz din Romania, care asigura servicii de livrare a gazelor industriale.

Noerr a acordat Messer asistenta juridica pe tot parcursul procesului de achizitie. Tranzactia a fost aprobata de Consiliul Concurentei in luna martie a acestui an iar finalizarea tranzactiei a avut loc la inceputul lunii mai. Consultanta juridica din partea Noerr a fost asigurata de Rusandra Sandu (Partener, Coordonator Departament Corporate/M&A si Competitie), Cristina Stamboli (Senior Associate) si Luiza Bedros (Senior Associate), de la semnarea contractului de vanzare – cumparare de parti sociale ale Buse Gaz Romania, pana la finalizarea tranzactiei.

Ne bucuram ca am putut asista Messer Group in aceasta tranzactie. A fost o tranzactie complexa, deoarece a implicat asistenta juridica in ambele jurisdictii (Romania si Germania) realizata de catre mai multi consultanti pentru ambele parti implicate. Ne-am bazat insa pe expertiza biroului Noerr din Bucuresti si pe experienta noastra castigata din alte tranzactii de succes. Sper ca am putut dovedi din nou acest lucru”, a spus Rusandra Sandu, Partener, Coordonator Departament Corporate/M&A si Competitie, la incheierea procesului de achizitie.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s