Infinit PR & EVENTS a participat alaturi de Dr. Ion Zegrea la congresul EPSRC de la Bruxelles

La sfarsitul lunii mai, parte din echipa Infinit PR & EVENTS l-a insotit pe Dr. Ion Zegrea, chirurg estetician la Clinica Elysium, la congresul anual, European Plastic Surgery Research Council (EPSRC), desfasurat la Bruxelles, ce urmeaza sa fie organizat de noi in 2017, in Romania. European Plastic Surgery Research Council (EPSRC) este o organizatie profesionala importanta a medicilor specializati in chirurgie plastica si reconstructiva din Europa si America.

Participarea noastra a venit ca un exercitiu de preview pentru evenimentul din august de anul viitor, unde aproape 250 de medici esteticieni din mai multe tari si din Romania vor putea participa la acest eveniment organizat pentru prima data la Bucuresti.

In cadrul vizitei noastre la Congresul EPSRC am avut o serie de discutii cu medici si reprezentantii mai multor companii care produc aparatura medicala de specialitate, produse de ultima generatie folosite in domeniul chirurgiei estetice si multe altele.

WhatsApp-Image-20160526
https://www.facebook.com/infinitpr/

In ultima seara la Bruxelles am participat la o receptie organizata pentru deschiderea unui alt congres, de aceasta data al EURAPS, la care a participat si printesa Lea a Belgiei.

Pentru Infinit PR & EVENTS participarea la congresul EPSRC a fost o modalitate prin care am inteles direct nevoile clientului si obiectivele finale. Am luat cu noi la Bucuresti tot necesarul de informatii ca anul viitor sa organizam un eveniment medical de exceptie.

Leave a comment